Lansingerland Live

Fijn en toegankelijk festival, met een prettige line-up dit jaar. Naast heerlijk weer, was het genieten van o.a. De Dijk, Blof, Ronde en Chef' Special   

 

Metropolis Festival

De jubileumeditie #MF30 Deze dertigste editie was wéér met een gratis feestje met dit jaar o.a. Kraantje Pappie, Giant Party, Petit Biscuit, Tamino, Alice Merton, Caroline Rose, Togo All Stars.Genoeg te beleven en benieuwd wie er de komende jaren zullen gaan doorbreken...   

 

Jazz in Duketown

Jazz in Duketown is het grootste gratis jazzfestival van Nederland en trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers. Het festival richt zich op jazz en aanverwante stromingen van nu. Op de vele podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op.  

 

MUSIC

DISTILLERY

Het borrelt van de muziek stijlen op MUSICDISTILLERY.

Een weekend lang muziek om in op te gaan, om bij te zingen,

om op te dansen, om je door te laten inspireren. Met o.a. Hans Dulfer, Ellen ten Damme, the Funkanizers, Camilla Sledge en Tjindjara.

Jazzboz 

Fijn festival met een keur van goede artiesten in de gezellige binnenstad van Bergen op Zoom.

Dit jaar had ik de eer om bij te dragen aan het "gezicht van het festival": mijn foto van Jeangu Macrooy is gebruikt als affiche voor deze editie. Met o.a. Candy Dulfer, Ruben Hein en Paul de Munnik.

Eendracht Festival

17 locaties op en om het Eendrachtplein, 130 artiesten en heel veel variatie in het muzikale aanbod. Namens The Daily Indie en Stichting De Nieuwe Lichting heb ik een aantal acts op de Binnenweg gefotografeerd voor publicatie op sociale media.  Met hoopgevende namen als Pig Frenzy, Sloopkogel en Rott'n Damned.